Share
Nieuwsbrief januari 2018
 
Nieuwsbrief januari 2018
 
Handig: Scienta als sociaal intanet
Ga met Scienta verder dan het vastleggen van processen of het beheren van documenten! Verbind collega’s, verbeter de interne communicatie en maak van Scienta dé startpagina van uw organisatie. Maak gemakkelijk een bedrijfswiki, kennisbank of interne nieuwsoverzichten aan. Zoek collega’s op basis van hun profiel en feliciteer ze met hun verjaardag dankzij de verjaardagskalender van Scienta en post nieuwtjes op het prikbord.  
 
Onze gebruikerstrainingen zijn weer begonnen
Om Scienta optimaal in te zetten voor uw organisatie en om te sparren met andere Scienta gebruikers, geven we weer diverse trainingen. Of u nu een geïnteresseerde bezoeker, een beginnende gebruiker of gevorderde Scienta-beheerder bent; voor iedereen is er een passend programma opgesteld.
 
Scienta Succesverhaal: JV Impuls en Connect Assuradeuren
JV Impuls is de onderneming van volmachtspecialist Jan van de Veen. Gebaseerd op jarenlange ervaring heeft hij het volmachthandboek ‘MijnImpuls’ geschreven dat uitgeleverd aan zijn klanten wordt met Scienta Partner.

Eén van die klanten is Connect Assuradeuren. Zij moeten intern en extern veel kennis delen. Daarvoor hadden zij een extranet, maar dat voldeed niet meer. Tegelijkertijd moesten ze hun handboek met werkprocessen vernieuwen.

JV Impuls biedt standaard volmachthandboeken aan via Scienta en zo kwam Connect Assuradeuren met Scienta in contact. Toen bleek dat Scienta helemaal aansloot bij hun wensen: het beheren van ons handboek én een kennisbank in één.

 
Een nieuwe klant aan het woord: DPOconsultancy
Kan je jezelf voorstellen?
Ik ben Jeremy Bode en één van de eerste medewerkers van DPOconsultancy. Wij zijn DPOconsultancy in juni 2017 gestart omdat we zien dat er veel gaande is wat betreft privacy. We denken dat er betere manieren voor organisaties zijn om goed om te gaan met privacy en zich voor te bereiden op de AVG.

Hiervoor hebben wij een praktisch stappenplan ontwikkeld. We beginnen met een nulmeting om de huidige situatie in kaart te brengen. Daaruit voortvloeiend stellen we een rapportage op over de mate waarin de organisatie compliant aan de AVG is. Vervolgens presenteren we het verslag, waarna we overgaan op de implementatie van de maatregelen. En om ook de status van AVG-compliant te behouden, bieden we ook DPO-as-a-service aan, waarbij organisaties een expert op het gebied van privacy in huis hebben.
Jeremy Bode

Senior Data Protection Officer
 
Bestel het Privacy Management Systeem van Scienta en SafeHarbour
Ons Privacy Management Systeem (PMS) is de combinatie van krachtige en complete documentatie van onze strategische contentpartner SafeHarbour en de krachtige software Scienta. Het is een praktisch instrument dat organisaties helpt om te voldoen aan de wettelijke eisen en plichten rondom privacy en persoonsgegevens.En dankzij de software Scienta bent u verzekerd van één centrale bron van kennis.
 
 
 
 
 
 


Scienta, Stephensonstraat 31, 3846 AK Harderwijk, Gelderland, Netherlands

Deze e-mail is verstuurd naar _t.e.s.t_@example.com

UitschrijvenEmail Marketing by ActiveCampaign